huisinstallateur

G A S

Zelf gasleidingen aanleggen en zelf gastoestellen aansluiten is alleen een mogelijkheid als u precies weet wat u doet. Vaak is het helemaal geen optie, alleen al omdat een gasinstallatie aan allerlei veiligheidsvoorschriften moet voldoen. Bij Van Geenen Installatietechniek is de juiste kennis en apparatuur aanwezig om een veilige installatie aan te leggen.

Ook de inspectie en onderhoud van uw gasinstallatie is specialistenwerk. Kijk voor de mogelijkheden bij [ service & onderhoud ].

V E R W A R M I N G

Aan het vervangen van een goed werkende c.v.-ketel denken de meeste mensen niet. U kunt zich echter waarschijnlijk goed voorstellen dat de huidige techniek - net zoals bij computers - niet meer te vergelijken is met die van 10 jaar geleden. De nieuwste c.v.-ketels zijn zo zuinig, dat u uw investering er vaak al binnen een paar jaar uit hebt. Wij kunnen het omslagpunt gemakkelijk voor u uitrekenen. Neemt u gerust contact op, want wat is er nu mooier dan een lager maandbedrag voor uw nutskosten nu deze in korte tijd zo sterk zijn gestegen?

Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwamingsinstallatie leveren en monteren? Wij verzorgen dit graag voor u.

Bij het aanbrengen of wijzigingen van een c.v.-installatie overleggen wij van te voren met u, zodat uw eisen en wensen rondom comfort bekend zijn voordat aan het werk wordt begonnen. Denk daarbij aan materiaalkeuze, design, ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warmwater.

rk t-stukje

Design & ontwikkeling [ Artheos ]